websikehealthcheck

Blog...

Neked is lehet rossz napod

Minden érzésnek megvan a helye és létjogosultsága az életedben, nem csak a pozitívoknak, hanem éppen úgy a negatívaknak is,

Ne erőltesd, mikor valami nem megy, mert úgysem azt kapod, amire gondolsz, hanem azt, amit a gondolataiddal kapcsolatban érzel. Ne hibáztasd magad, ne akard mindenképp erővel, csak azért is megoldani, mert valami spirituális mester vagy sikerguru azt mondta, hogy minden a te akaratodon múlik, és mindig gondolkodj pozitívan.

Ez azért nem ilyen egyszerű.

Hidd el, hogy nekik is vannak rossz napjaik, amikor nem megy minden simán, hiába az akarás, a pozitív gondolkodás. Aki ezt nem ismeri be, arra ne figyelj tovább.
Semmi sem lehet csak jó vagy csak rossz, a világunk, amiben élünk mindig tartalmazza mindkét oldalt, és aki ezt a tényt figyelmen kívül hagyja, az a valóság egyes részeiről nem vesz tudomást. Ennek pedig előbb-utóbb ára van.

Bárki, bármit mond, nem minden a te hibád, és lehetsz bármennyire pozitív vagy spirituális, legtöbbször azért másokon is múlik, hogy mi történik körülötted.
Önmagában nincs értelme az állandó negatív gondolkodásnak, mint ahogy az állandó pozitív gondolkodásnak sincs, helyettük inkább mindig egységében kell szemlélni a dolgokat, hogy a valóságot lásd, ne pedig egy fantáziavilágot.

Amikor rosszul érzed magad, akkor legyél rosszul, senkinek nincs joga ezt elvenni tőled! Minden érzésnek megvan a helye és létjogosultsága az életedben, nem csak a pozitívoknak, hanem éppen úgy a negatívaknak is, mert ha nem lennének, akkor nem tudnád értékelni és megélni a jó dolgokat sem.

Az nem elég, ha megtanulsz technikákat, ha erővel el tudod nyomni a gondolataidat, azt bárki megtanulhatja, hosszútávon mégse fog látványos eredményeket elérni az életében.
A szellemed, a valódi önmagad az, amelyet meg kell ismerned, utána már mindent érteni fogsz, és akkor már semmit nem kell erőltetned, egyszerűen csak megoldod. Ez a mágia, nem pedig az a sok félremagyarázás, amellyel a „hozzáértők” halálra rémítik a gyanútlan és hiszékeny útkeresőt.

Ezt megtanulhatod az iskolánkban, de nem tudod egy-két hétvége alatt elsajátítani, mivel nem fogjuk hangzatos, de használhatatlan dolgokkal tömni a fejed, hanem lépésről lépésre megmutatjuk neked az utat.

Nézd meg a tanfolyamainkat ITT és jelentkezz hozzánk!

Szerző: Siriso

Pertics Nikolett

4 Responses

 1. Margit Cseléné szerint:

  Köszönöm a segítséget!

  1. Pertics Nikolett szerint:

   Nagyon szívesen, örömmel. 🙂

 2. Kiss Gyöngyi szerint:

  Nagyon köszönöm ezt a megerősítést.Én ezt érzem belül,amit senki nem fogad el,de jó tanács van bőven.

  1. Pertics Nikolett szerint:

   Nagyon szívesen 🙂 Igen, tanácsot osztani mindenki tud. Szép napot kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük