websikehealthcheck

Blog...

Sorozatos szerencsétlenség jellemzi az életed? Lehet, hogy rontás áll a háttérben…

A rontás az ártó céllal használt mágia. - Atlantisz Temploma Rend

Előfordult már veled, hogy sorozatos negatív történések követték egymást az életedben? Amikor amihez hozzáérsz, akivel kapcsolatba kerülsz, az is mintha veled együtt bekerülne egy negatív spirálba és arra gondolsz, hogy ez nem lehet véletlen? Nos, ha ennyire komoly a helyzet, legtöbbször tényleg nem az. Ezek a dolgok nem véletlenül történnek veled. Most már csak azt lenne jó tudni, mit tehetsz ellene és hogyan szakíthatod meg, ugye? Olvass tovább, erről lesz szó ebben a cikkben!

Tulajdonképpen mit nevezünk rontásnak?

A rontás az ártó céllal használt mágia. A rontás célja legtöbbször egy adott személy, állat vagy más élőlény, akár egy gyümölcsfa vagy termőföld vagy valamilyen tárgy állapotának a negatív irányba történő befolyásolása. Betegségek, balesetek, szerencsétlen véletlenek és balul sikerült események sora köthető rontáshoz vagy átokhoz.

Korábban ez nem tartozott a természetfeletti dolgok közé, amiket hittek is az emberek meg nem is… a hétköznapi élet szerves része volt. Előszeretettel alkalmazták szerelmi csalódások esetén. És még mielőtt azt gondolnád, hogy egy régmúltból fennmaradt mesét olvasol, had meséljem el egy vendégünk történetét, ami nagyon is valóságos körülmények közé helyezi a rontás fogalmát!

Egzotikus szerelem, ősi hagyományokkal…

Történetünk főhőse, Endre egy magas beosztású, nemzetközileg elismert karriert építő férfi, aki közel 10 évvel ezelőtt keresett meg minket, miután a válása teljesen megkeserítette az új életét.

Endre külföldön, egy másik kontinensen élt akkoriban és ott ismerte meg azt a helyi nőt, aki később a felesége lett. A hölgy családjában nem volt ismeretlen fogalom a mágia és annak fekete, tehát a rossz szándékkal vezérelt ága sem. Mindannyian jártasak voltak a woodoo mágia terén. A woodoo eredetileg Haiti-ről származik és az ott élő emberek régi hiedelmeihez és vallásához köthető. Különböző szertartásokat végeztek, melyekhez egy általuk készített tárgyat, “babát” használtak. Fontos, hogy ez a baba tartalmazzon valamit, ami a célszemélyhez köthető, például hajszál, a ruhájának egy darabja. Az egész woodoo mágia célja, hogy az adott személynek, aki ellen végzik, fájdalmat, veszteséget okozzanak.

Ahogy teltek a hónapok, Endrének egyre világosabbá vált, hogy a választottja nem éppen az, akinek korábban gondolta. A bájos egzotikus szépség helyét egyre inkább átvette egy rosszindulatú, áskálódó nő, akiből kezdett teljesen kiábrándulni. A döntés akkor vált teljesen egyértelművé, mikor látta, hogy felesége a mágikus tudását sorozatosan ártó szándékkal használja. Ezzel ő nem tudott azonosulni és mivel a sok veszekedés hatására sem történt változás, válás lett a vége.

Endre szabadulni akart mindentől, ami erre az időszakra emlékezteti, így hazaköltözött Magyarországra és új életet kezdett. Nem sokkal később megismerkedett valakivel, akiben újra bízni tudott és akivel elkezdte tervezgetni a közös jövőt. Összeházasodtak és családot alapítottak. Az exfeleség viszont még mindig nem nyugodott bele a történtekbe és nem akarta elfogadni a helyzetet, annak ellenére sem, hogy Endre igyekezett korrekten lezárni a kapcsolatukat és továbbra is támogatta anyagilag őt és a családját is.

A nő mindenáron vissza akarta szerezni őt és minden eszközt bevetett a célja érdekében, még a woodoo mágia befolyásoló hatását is. Ezzel igyekezett a férfi gondolatait, érzéseit megváltoztatni, a családjának pedig szó szerint az életére tört, egyre komolyabb problémákat, betegségeket, anyagi veszteséget okozva nekik. Endre számára egyértelmű volt, hogy mi áll a háttérben és a családnak is feltűnt ez a sorozatos balszerencse áradat… Ez odáig fajult, hogy már az otthonukat is alig merték elhagyni, félelemben éltek.

Ez volt az a pont, amikor Endre felkeresett minket

Miután már próbálkozott egy mágussal (ismerte a volt felesége képességeit, így egyből célzottan keresgélt), de nem jártak sikerrel, Sirisio-t, az Atlantisz Temploma Rend mágusát ajánlották neki, aki a bonyolult szituáció ellenére is vállalta, hogy segít. A woodoo támadás és az egész helyzet nagyon összetett volt. Sirisio feltérképezte, hogy mi zajlik pontosan és milyen hatások érik a szereplőket, illetve, mi áll a háttérben. Ezeket a megfelelő technikával megszüntette és az ártó szándékú támadót (az exet és családját) pedig blokkolta.

Endre annak ellenére, hogy elismerte Sirisio tudását és képességeit, nem volt nyugodt és tartott tőle, hogy ez nem lesz elég… A problémák viszont szép fokozatosan elkezdtek megoldódni és eltűnni az életükből. Nagyjából 2 hónap kellett hozzá, mire minden negatív hatás megszűnt és az életüket sikerült visszaterelni a normál mederbe.

Sirisio megoldása után az ex hiába próbálkozott további fondorlatokkal, azok hatástalanok voltak. Endre új családja azóta is boldogan, harmóniában éli mindennapjait és időnként visszatérnek Sirisio-hoz, ha támogatásra van szükségük egy újabb céljuk eléréséhez.

Habár ez nem egy hétköznapi történet volt, láthatod, hogy a rontás és az ártó szándékú woodoo akár olyan helyzetekben is jelen lehet, amikről álmodban sem gondoltad volna. Ha felmerült a gondolat benned, hogy hasonló helyzetben vagy és segítségre lenne szükséged, írj nekünk itt!

 

Pertics Nikolett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük