Ha Te is keresed még, ki vagy valójában és mi az utad, miért vagy itt…

Biztonságra és kiegyensúlyozott életre vágysz…

Akkor jó helyen vagy, mert Rendünket olyan emberek számára hoztuk létre, akik még keresik az útjukat, akik változtatni szeretnének, akiket vonz a Misztikum, a Spiritualitás, akik valami többet, valami mást keresnek, vágynak az Egyensúlyra, és a Harmóniára életükben. Az is lehet, hogy már tudod az Utad, de szükséged van segítségre. Nálunk nincsenek dogmák, előírások.
A Mágus Útját sokféle tanulás, tanítás szerint lehet járni, melyek hasonlóak vagy különbözőek egymástól, de mindegyik a spirituális fejlődés legmagasabb szférájába vezet. Az utat mindenki maga választja meg, de a végső célja mindegyik útnak ugyanaz. Ez az út pedig nemhogy nem ellentétes a Teremtő világával, hanem pontosan megegyezik azzal.
Ezt az utat igyekszünk megmutatni mindenkinek, aki a szellemi fejlődéséhez az Univerzum örök tudását szeretné birtokolni.

Ha úgy érzed tanulnál Nálunk vagy kíváncsi vagy a tanfolyamokra, Rendre, szeretettel várunk egy rövid beszélgetésre, teára!

 

 

Mágia oktatás – tanfolyamok

…Lépj be az Önismeret Tűzébe!
Ez a Tűz nem fog megégetni, csak azt égeti el, ami nem Te vagy…

Atlantisz Temploma rend tanfolyamok

Az Atlantisz Temploma Rend nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az itt tanulók a legmagasabb színvonalú képzésben részesüljenek.
Mivel nem elég számunkra a felszínes tudás átadása, így nem ígérünk pár napos, néhány hétvégés gyorstalpaló, megvilágosodással járó kurzusokat. Senkinek nem ígérjük, hogy magas szintű tudás és képességek birtokába juttatjuk rövid idő alatt.
Iskolánk azoknak szól, akik hajlandóak időt és energiát áldozni arra, hogy kitartó munkával, és az itt tanultak ötvözésével látványos változást legyenek képesek létrehozni mind saját, mind szeretteik, vagy akár a hozzájuk fordulók életében.
Képzéseinken egyenlő hangsúlyt fektetünk az elméleti és a gyakorlati ismeretekre.
A Tanuló megismerkedhet az Önismeret olyan mélységeivel és magasságaival, melyek utat mutatnak azokhoz a változásokhoz, illetve egy olyan élethez, melyre már hosszú ideje vágyott, keresett, a megvalósításban viszont sikertelen vagy kevésbé volt eddig sikeres.
A Tanuló megismerkedhet a valódi nagybetűs Mágiával, annak teljességében, mellébeszélések és ferdítések nélkül. A Mágia az Univerzum legősibb és legnagyobb tudása, mely minden embert egy magasabb szintű tudatosságba vezet.
Ezt az utat igyekszünk képzéseinken megmutatni mindenkinek, aki a szellemi fejlődéséhez az Univerzum örök tudását szeretné birtokolni.

 

Mágia tanfolyamaink:

Mágia és Boszorkány Technikák tanfolyam alapszint
Mágia és Boszorkány Technikák tanfolyam haladószint
A Gondolat Teremtő Hatalma alapszint
A Gondolat Teremtő Hatalma haladószint
A Beavatás Útja I.
A Beavatás Útja II.
A Mágus Útja
Rúna tanfolyam
Rúna-Varázsszöveg írás
Atlantiszi Képességek
Szellemismeret és Szellemi világok I.