websikehealthcheck

Blog...

“Mikor már semmiben nem bíztam, akkor találtam rá az Atlantiszra…”

Sorban végezte a tanfolyamokat és a gyakorlatban is alkalmazta a tanult technikákat - Atlantisz Temploma Rend

Miklós irigylésre méltó életet élt. Boldog házasság, gyerekek, saját cég. Látszólag minden tökéletes volt és mindenben sikereket ért el, amibe csak belefogott. De mégis mi vezet innen oda, hogy az ember egyedül marad, már senkiben nem bízik és az orvosok közlik vele, hogy csak hónapjai vannak hátra?! Hogyan állhat a feje tetejére szinte egyik napról a másikra a világ, ami eddig biztonságosnak tűnt? Legtöbbször ezek a dolgok nem maguktól alakulnak így. Miklós közvetlen környezetében is megvolt az, aki sokat tett azért, hogy ő idejusson.

Gyakran onnan jön a legnagyobb támadás, ahonnan soha nem várnád

Ahhoz, hogy valaki egy sikeres, milliárdos vállalkozást felépítsen és folyamatosan menedzseljen, szüksége van emberekre, akik segítenek benne. Nem könnyű döntés, épp ezért sokszor óriási dilemma is, hogy kit engedjünk be olyan szinten a cégünkbe, mondhatni az életünkbe, hogy belelásson annak teljes működésébe. Sok vállalkozót ez választ el attól, hogy igazán nagy dolgot hozzon létre: mindent saját maga akar elvégezni, külső segítség bevonása nélkül.

Miklós belátta ezt és szinte a kezdetektől mellette volt András, aki alkalmazottként később pedig üzlettársként támogatta őt és a céget. Az évek alatt a cég növekedése számos problémát, nehéz helyzetet szült, de mindig megtalálták a megoldást, Miklós pedig nyugodt volt, mert nem egyedül kellett helytállnia.

Megbízott a társában, mondhatni együtt építették fel a céget és András belelátott minden üzleti folyamatba, hozzáférése volt a teljes rendszerhez, rendelkezett ugyanazokkal a kapcsolatokkal is, mint Miklós. Mindezt kihasználva a (még) nagyobb profit és könnyebb élet reményében kijátszotta a társát és az előre kitervelt, megszervezett ügyletekkel gyakorlatilag mindenéből kiforgatta. Bolondot csinált abból, aki amellett, hogy munkát adott neki, barátként a bizalmába avatta.

Könnyű belekerülni egy lefelé húzó spirálba

Talán te is voltál már hasonló helyzetben, amikor kétségbeesetten azt kérdezted: “mégis, mi jöhet még?!” majd az élet rátett még egy lapáttal… Sokszor hallunk ilyen történeteket. Elég egy negatív esemény, ami kiváltó oka lesz egy teljes sorozatnak. Miklós is ezt érezte a cég elvesztése után, hogy nincs megállás és sorban kapja a pofonokat.

Több száz millió forintot veszített el, ami érthető módon teljesen felforgatta az életét, alapjaiban változtatta meg a mindennapokat. Ennek következtében a házassága is megromlott és válás lett a vége. Ahhoz, hogy fedezni tudják a költségeket, el kellett adniuk a hatalmas családi házat, ami sok éven át egy boldog otthont jelentett.

Amikor valakivel ennyi negatív dolog történik, hirtelen nagy veszteségek érik, az gyakran fizikai tüneteket is okoz. Az állandó stressz, a túlhajszolt életmód és az elmúlt hónapok történései egy súlyos betegséghez vezettek, az orvosok pedig nem sok jót ígértek Miklósnak. Itt bezárult a kör. Miklós úgy érezte, mindennek vége. Végül egy dolog tudta kirángatni őt a depresszió közeli állapotból.

"Mi jöhet még?!" - Miklós helyzete kilátástalannak tűnt
„Mi jöhet még?!” – Miklós helyzete kilátástalannak tűnt

A spiritualitás jelentette a kiutat

Mindig is inkább racionális, reál beállítottságú embernek gondolta magát és el is zárkózott a spirituális irányzatoktól. Soha nem érdekelte az ilyesmi. Ebben a reményvesztett állapotban viszont elkezdte átértékelni az életét és mindazt, amit addig a világról tudott.
Egy véletlen folytán rátalált az Atlantisz Temploma Rendre, de még mindig kicsit ellenkezett a gondolattal, hogy ilyen jellegű segítséget kérjen. Majd miután napokig nem hagyta nyugodni a gondolat, bejelentkezett hozzánk.

Siriso átlátta a helyzetét és az első konzultáció után azt javasolta, hogy a közös munka mellett kezdjen el tanulni is, a Rend tanfolyamain ugyanis rengeteg kérdésére választ fog kapni és már önmagában ez is sokat javít majd a helyzetén. Miklós ezen a ponton úgy érezte, nem utasíthat el semmit, hiszen minden, amiben eddig bízott, az a jelenlegi állapothoz vezetett, szóval talán épp itt az ideje valami újnak.

Hogyan segít ezen a mágia?

Sorban végezte a tanfolyamokat és a gyakorlatban is alkalmazta a tanult technikákat – a legnagyobb meglepetésére sikerrel.

Siriso-val pedig kidolgoztak egy tervet, amiben lépésről lépésre építik újjá az életét. Elsőként azonban meg kellett állítani azt a lavinát, ami mindent magával sodort és ami kis híján őt is magával vitte. Az együttműködés, az alkalmazott technikák és a különböző szertartások olyannyira eredményesek voltak, hogy Miklós orvosai nem is tudták hova tenni a hirtelen javulást.

Miklós ma már teljesen egészséges, visszanyerte az optimizmusát és energikus lendületét, aminek köszönhetően jelenleg több jól jövedelmező, ismert cég tulajdonosa. Az egyik életterület helyrebillenése mindig hatással van a többire is. Az egészség, a munka és a pénzügyek után Miklósra újra rátalált a szerelem és a családi élete is rendeződött.

Úgy érzed, a te életed sem arra megy, amerre igazán szeretnéd?

Gyakran az üzleti sikerek hajszolása során teljesen eltávolodunk a spirituális énünktől, nem is gondoljuk, hogy ez bármit is befolyásolhat.
Ha szeretnéd tudni, hogyan kezelheted jól az életednek ezt a területét vagy hogyan hozhatod helyre, tanulj nálunk valóban működő technikákat!

Nézd meg a következő tanfolyamunkat itt!

Érdekel a tanfolyam

 

 

 

Pertics Nikolett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük