websikehealthcheck

 

Tanulóink véleménye

 

“Véletlenül találtam ide, de tudjuk, véletlenek nincsenek. Olyan világra nyílt ki a szemem amelyet már egy ideje kerestem. A megismerés fontos lépése a tanulás kezdetének. Itt minden lehetséges. Nagyon tetszik, hogy saját magad tudod eldönteni mit és milyen ütemben sajátítasz el, az „érdeklődési köröd” szerint. A képzések részben egymásra épülnek. Vannak nagyobb és kisebb lélegzetűek. Mélységük változik. Segítség bármikor kérhető és amiben csak lehet meg is kapható. Aki bele szeretne látni a „láthatatlanba” a legjobb helyen van.”

Kati

“Akkor találtam az Atlantisz Temploma Rend szellemi iskolára, amikor szétcsúszni látszott az életem és nemcsak egy területen, hanem a szék minden lába kidőlt. Kívülről akartam gyors segítséget. Hála a tanítóknak, és a tanításoknak ma már másként látom, kívülről gyors segítség nem létezik. De egy belső átalakulás révén lépésről lépésre igen. Ne értsétek félre nem a külső körülményeim változtak, én változtam az Iskolának köszönhetően. A technikák, gyakorlatok és útmutatások segítségével az életem kiegyensúlyozottabbá és derűsebbé vált. A belső utam még mindig folytatódik, ehhez a belső felfedezéshez kívánok az újonnan érkezőknek csodálatos, felfedező, kalandos utazást!”

Ildikó

“Nekem első sorban a türelem köszöntött be az életembe, de komolyan! Más szemlélettel nézem a Világot, nem csak a rosszra koncentrálok, hanem lehetőségeket látok.Ha valami rossz történik, megnézem hogy min változtassak és nagy részben tudok is változtatni kb 180 fokos fordulatot adott számomra, hogy azt tanulhatom ami érdekel és nem utolsó sorban élvezem látni, hogy mire vagyok képes.”

Alexandra

“Amit tőletek kaptam, többet ér vagyonnál, jószágnál, minden földi jónál. Tiszteletet, szeretetet és alázatot tanultam.”

Nemere Péter

“Amióta elkezdtem nálatok tanulni, úgy érzem az egész életem megváltozott. A különböző technikák és tanítások segítségével folyamatosan fejlődök, egyre jobban elmélyül az önismeretem. Ha valamin változtatni szeretnék, Tőletek megkaptam az eszközöket és tanításokat hozzá, hogy hogyan tegyem sikeresen. Időközben elindítottam a saját vállalkozásomat is, aminek keretében segíthetek másoknak is a változásokban. Bár évek óta tanulok különböző helyeken, különböző spirituális technikákat és tanításokat, ezek a tanfolyamok hiányoztak a korábbiak mellé, hogy az egész összeállhasson egy nagy egésszé, és kitisztuljon a kép, a hiányzó részletek a helyükre kerüljenek.
Szavakkal összefoglalni nagyon nehéz, mit is nyújt az Atlantisz Temploma Rend. Egy olyan támogató közösséget hoztatok létre, ahol a tanuló segítséget kap minden téren. Minden élethelyzetben szívvel lélekkel mellettünk álltok, ha kérdésünk van, bátran fordulhatunk hozzátok. Emellett a közösség nagyon összetartó és támogató, életünk végéig kitartó barátságok köttetnek a különböző tanfolyamok keretében.
Hálás szívvel köszönöm a tanításokat amit tőletek kapok!”

Vitányi Kinga

“Nekem a szertartás mágia szerelmi kötése és a viaszbabás befolyásoló technika meghozta sikert. Olyannyira, hogy a tönkrement kapcsolatomból házasság lett. A nulláról ezzel a módszerrel megjavítottam 100 %-ig a kapcsolatunkat. Amit mondtam és elképzeltem, még a mozdulat is ugyanaz volt. Sokkoltam magam. A beavatás utján pedig nagyon sok mindent megértettem a karmáról, az emberekről a lélekfejlődési szintek miatt és tudok kanalat is hajlítani.”

Enikő

 

“Megpróbálom összefoglalni, megírni a tapasztalataimat, amit elég nehéz szavakba önteni, foglalni.

Amikor hozzátok érkeztem, egy nagyon nehéz lelki helyzetben voltam. Előtte nem foglalkoztam semmilyen spirituális dologgal. Azt hirdettètek, hogy a “kezembe vehetem az életem irányítását”, ez kelltette fel az érdeklődésemet. Az első pár tanfolyamon csak csodálkoztam magamban, hogy miről is van szó. Energia, érzékelés, látás, hallás, intuíció stb. Csoporttársaim meséltek tapasztalatokról, amihez nem tudtam hozzászólni, csak érdeklődve hallgattam őket. Ahogy haladtam a tanfolyamokban előre, előjöttek bennem is gyerekkoromból emlékek, kérdések, amikre itt választ kaptam. Megértettem mi, miért alakult az életem úgy, ahogy történt. Nem tudnék ki ragadni a tanfolyamokból egyet, hogy melyik volt a legmeghatározóbb, mert egymásra épülve, keretet adnak mindenhez, mindennek a megértéséhez. Mindegyik tanfolyamon kaptam az életemhez egy plusz töltést, amivel gazdagabb lettem, amivel előrébb tudok lépni. Kimerem jelenteni, hogy ha családról beszélek, akkor az Atlantisz Temploma Rend jut eszembe. Hiszen nem mindig a vér tesz minket rokonná, hanem a szellemiség, a gondolkodàs, a szeretet. Olyan jó érzés hozzátok megérkezni. Mint amikor az ember egy hosszú utazás után hazatér. Általatok gazdagabb lettem értelemben, és lelkiekben is. Mutattatok egy utat, amin elindultam. Sok mindent magam mögött hagytam, ezzel vele járt, hogy emberek is leváltak rólam. Vagy én róluk? Megváltozott a nézőpontom sok mindenről. Amit itt meglehet tanulni, mindenkinek ajánlom, aki még nem érkezett meg oda, ahova mindannyian tartunk! A tanulás ès a fejlődés maga az élet! Ez egy lehetőség a bátraknak, akik elmerik engedni a kényelmes kompromisszumban lévő, néha fájdalmas életüket.

Hálásan köszönöm amit tőletek kaptam, és kapok minden alkalommal!”

Gabi

“Nekem nagyon sok minden megváltozott de pozitív irányban és nem bántam meg most sem hogy a tanulmányaimat itt folytatom és még szeretném is folytatni, mert rengeteg minden az életemből a helyére került és sok mindenre megkaptam a választ. Nekem ez az iskola egy kincs a mai világban, egy fegyver, amivel tudok védekezni. De természetesen azért jót is szoktam tenni. Nagyon sok technikát el tudtam sajátítani és be is jöttek. Így hogy még csak egy jó pár tanfolyamon vettem részt, ezzel itt meg vagyok elégedve.Tulajdonképpen még a kezdeteknél tartok (pl a máglyázásban), de már most látom, hogy tényleg működik mindaz, amit tanítotok. Számomra hatalmas öröm hogy ezzel is tudok valamit változtatni bizonyos helyzeteken.”

Klaudia

“Még az elején vagyok, de már most tudom, hogy ez az amit kerestem. Mindig is hittem, de most már tudom is, hogy képes vagyok szinte bármire.
A tanfolyamok által sok mindent megértettem. Minél többet tanulok, annál többet akarok még tudni.
Ami a legjobban tetszik a tanfolyamokban, hogy nagyon sok rétegű, elfogadó, nem kritikus, nem elnyom, hanem felemel, nem megfélemlít, hanem bátorít, minden, amit tanulok bölcsebbé tesz.
Számomra, valóban sorfordító volt, a tanfolyam, és tudom, hogy minél többet tanulok, annál inkább irányítom a sorsomat.”

Elonfilia

“Mielőtt elkezdtem a Renden belül tanulni, már egy ideje kerestem az igazságot ebben a világban. Kerestem, mert egyre inkább elidegenedtem a korábbi életemtől és környezetemtől, egyre jobban ráébredtem a minket sokszor szinte láthatatlanul körülvevő megtévesztésről, mely az egyenlőtlenség, a szenvedés és nyomorúság köveire építkezik, melynek tudatlanul is mindannyian áldozatai és egyben fenntartói is vagyunk. Ki akartam válni ebből, amennyire csak tudtam. Az igazság utáni kutatásaim során, főleg a történelem és a különböző népcsoportok, kultúrák esetében számtalanszor visszaköszönt egy szó: Atlantisz.
Van egy mondás, hogy “Minden út Rómába vezet”, ha viszont még inkább visszatekintünk az időben, akkor sokkal pontosabb úgy fogalmazni, hogy minden út Atlantiszra vezet. Nem jártam korábban spirituális közösségekbe, nem voltam tagja semmilyen csoportnak vagy egyesületnek, egy nap viszont teljesen váratlanul, a semmiből “jött szembe” velem az Atlantisz Temploma Rend és úgy éreztem, itt lehet valami… Kicsit azt érzem, hogy nem csak én találtam a Rendre, hanem a Rend talált rám. Úgy éreztem érdemes elindulnom ezen az úton, ha teljesen kezembe szeretném venni a saját sorsom feletti uralmat. Azóta sok idő eltelt. Sok mindent megértettem, sok dologra választ kaptam, sokkal jobban megismertem a helyemet és a feladatomat a világban, és végül pedig sok újabb és újabb kérdés fogalmazódott meg bennem. Aki szeretné tudni, hogy valójában mennyire is mély a nyúl ürege, az ezen az úton megkaphatja a válaszokat a megértés és a megélés által.”

Wyrm

“A tanfolyamok alatt nemcsak magamat ismerhettem meg még jobban, de a körülöttem lévő világot is. Megtanultam kezelni olyan helyzeteket, érzelmeket saját magamban is, amiket eddig nem vagy csak nehezen tudtam. Rájöttem, hogy hittel sok mindent meg tudok valósítani és segíteni akár mások életében is. Megnyíltak előttem lehetőségek, és az intuíciómat pedig sosem gondoltam volna, hogy ennyit fejlődhet.

Nagyon hálás vagyok Sirisonak és Nikinek, hogy részese lehetek ennek az útnak!”

Csilla

“Hiszek a lélek halhatatlanságában és a ki, kivel, hol, mikor, miért találkozik életutakban. Bizonyos előzmények kapcsán idén nyáron nem véletlenül szólítottam meg egy általam elhunytnak nem vélt lelket az online térben. Kíváncsiságomnak és nyitottságomnak köszönhetően kerültem közelebb a spiritualitás, az ezotéria és a mágia világához.

Életem egyik legjobb döntését hoztam, amikor 2021 októberében az Atlantisz tanulója lettem. Az „Új tanfolyamra” iratkoztam be, melynek első alkalmával elvarázsolt a teremtés tudománya, a mágia univerzuma, s később a szertartások gyakorlati alkalmazása. Legelső fogalomként Siriso rendvezető, mestermágus előadásmódjából az alázatosságot tanultam meg. Rendkívül érti a dolgát, érthetően, őszintén, alázatos mágusként adja át magas színvonalú, mesteri tudását. Alaposan magyaráz. Tanfolyam közben bármikor bármit nyugodtan kérdezhetünk. Második tanfolyamként a „Szellemismeret” kurzusba is bekapcsolódtam. Véleményem szerint havonta két képzés párhuzamosan vihető. A képzések reális árértéke, hiteles előadásmódja maximális tudásátadással párosul. Itt nincs hókuszpókolás.

Ha bármilyen döntés előtt állsz, tapasztalatból tanácsolom, mindig a legfontosabb énedre, a belső hangodra figyelj, mert az lesz a személyes tanulásod. Idővel én is rácsodálkozóbb, elfogadóbb, körültekintőbb lettem a körülöttem lévő szellemvilágokra.”

A.Zsuzsa

“Mióta az ATR-ben tanulok, rengeteg csodálatos dolog történt velem. Valahogy könnyebben megvalósulnak a céljaim, azt akadályokat is könnyebben veszem. Persze azért tenni is kell értük, de mégis, van, hogy elég elhatározni, döntést hozni, és az első lépés megtétele után valahogy számomra pozitív irányban alakulnak a dolgok, „maguktól”, elég csak elképzelni, koncentrálni a célomra. Ugyanakkor vannak olyan álmok is, amiktől sajnos el kell búcsúzni, mert sokkal ígéretesebbek, vagy hozzám illőbbek lépnek a helyükbe, így az Önismeretem is folyamatosan fejlődik, és kénytelen vagyok a türelmet is gyakorolni. A tanfolyamokban az a legjobb, hogy lehet kérdezni, sokszor beszélgetésbe megy át, sok gondolatot ébreszt, ami felismeréseket is hozhat, és a kérdéseimre magyarázatot kapok. A koncentrációs gyakorlatokat az elején nagyon utáltam, mert unalmasnak tűntek, de idővel rájöttem, hogy nagyon is jó dolog, mert tényleg ez az alapja az egésznek. Rengeteget fejlődött a koncentrációm, pedig ebből a szempontból nem vagyok az a szorgalmas tanuló. Ezt nem csak a mágiában, hanem a mindennapi munkámban is tudom hasznosítani, ami hatékonyabbá teszi a munkámat. Az összejöveteleken és a tanfolyamok szüneteiben pedig nagyon kellemes, barátságos beszélgetéseket folytatok a csoporttársakkal, rendtagokkal. Ezekből is sokat lehet tanulni, és a legjobb az, hogy bármilyen képtelen tapasztalással állok is elő, senki sem hurrog le, vagy néz bolondnak miatta, hanem együtt próbáljuk megfejteni a megfejthetetlent. Sokat köszönhetek ennek a közösségnek, és végtelenül hálás vagyok, hogy rájuk találtam.”

Erika

 

“Szerintem az egyik legjobb iskola az Atlantisz Temploma Rend Siriso nagy tudással rendelkezik, én online végeztem a tanfolyamot, de 100%ban elégedett vagyok. Olyanok voltak a tanórák, mintha én is ott lettem volna. Ha a továbbiakban tanulok, azt csak itt, nálatok! Nikiről pedig: nagyon kedves, nyugodt, aranyos és segítőkész! Bármi kérdésem, problémám volt, mindig gyorsan orvosolta! Szívből örülök hogy megismertelek titeket, További minden jót, sok sok tanulót kívánok nektek!”

Mészáros Anita

 

“A tanfolyam anyaga szerencsére könnyen feldolgozható otthon is az online részvétel után. Mindig arra fordítjátok a kamerát ahol “történés van”. Le tudom jegyzetelni a dolgokat könnyedén (egyetemi diktáláshoz képest simán gépelhető), a szertartást lépésről lépésre mondja Siriso, és nagyon jó az is, hogy valaki megcsinálja és bemutatja a menetét. Mondjuk vizuális vagyok, nekem számít hogy látom is közben. Nem érzem, hogy bármivel lemaradtam volna. Gyakorolni egyedül is tudok, a páros gyakorlatokhoz pedig van egy kis “segédem”.”

Angelika

“Köszönöm a tanítást, amiket általatok és az energia által kaptam. Tanulságos, hogy még mennyi mindent kell tanulnom. Már tudom mit jelent az alázat.
Hálás vagyok, hogy rátok találtam.”

Sz. Éva

 

“Hálás vagyok és örülök,hogy személyesen részt vehettem a vasárnapi tanfolyamon.
Nem gondoltam volna,hogy a tanfolyam első napja már ilyen felismerést hoz számomra.
Megértettem miért ismétlődik valami az életemben.Igen,könnyebb hátra dőlni és azt mondani:-ez a Karma! Ezt vállaltam be.
Sokkal könnyebb,mert nem kell szembenézni az árny oldalunkkal.Na és a félelmeimmel sem.
Hálás köszönet mindenért!”

Szabó Mária

“Az első alkalommal szimpatikusnak találtam, hogy Siriso állandó kontaktust alakított a résztvevőkkel. Esélyt adott a kérdésekre és készségesen megadta a válaszokat. Gondolkodásra ösztönzött minket a remekül megfogalmazott kérdéseivel, amiknek segítségével számomra sok hiányos részlet került helyre. A gyakorlatokat, amiket megosztott velünk szintén kellő körültekintéssel választotta meg. Nem bizonyultak annyira bonyolultnak, hogy kedvünket szegje, viszont eleget adott a sikerélmény megszerzéséhez. Gyakorolom szorgalmasan a házi feladatot és izgatottan várom a folytatást. Mély hálával.”

Szammer Renáta

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


A Google Analytics szolgáltatását használjuk arra, hogy monitorozzuk weblapunk látogatottságát, feltérképezzük a felhasználói szokásokat és jobbá tegyük a felhasználói élményt.
  • _ga
  • _gid
  • _ga_
  • _gac_gb_

Összes tiltása
Összes engedélyezése