MÁGIA OKTATÁS-TANFOLYAMOK

…Lépj be az Önismeret Tűzébe!
Ez a Tűz nem fog megégetni, csak azt égeti el, ami nem Te vagy…

Az Atlantisz Temploma Rend nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az itt tanulók a legmagasabb színvonalú képzésben részesüljenek.
Mivel nem elég számunkra a felszínes tudás átadása, így nem ígérünk pár napos, néhány hétvégés gyorstalpaló, megvilágosodással járó kurzusokat. Senkinek nem ígérjük, hogy magas szintű tudás és képességek birtokába juttatjuk rövid idő alatt.
Iskolánk azoknak szól, akik hajlandóak időt és energiát áldozni arra, hogy kitartó munkával, és az itt tanultak ötvözésével látványos változást legyenek képesek létrehozni mind saját, mind szeretteik, vagy akár a hozzájuk fordulók életében.
Képzéseinken egyenlő hangsúlyt fektetünk az elméleti és a gyakorlati ismeretekre.
A Tanuló megismerkedhet az Önismeret olyan mélységeivel és magasságaival, melyek utat mutatnak azokhoz a változásokhoz, illetve egy olyan élethez, melyre már hosszú ideje vágyott, keresett, a megvalósításban viszont sikertelen vagy kevésbé volt eddig sikeres.
A Tanuló megismerkedhet a valódi nagybetűs Mágiával, annak teljességében, mellébeszélések és ferdítések nélkül. A Mágia az Univerzum legősibb és legnagyobb tudása, mely minden embert egy magasabb szintű tudatosságba vezet.
Ezt az utat igyekszünk képzéseinken megmutatni mindenkinek, aki a szellemi fejlődéséhez az Univerzum örök tudását szeretné birtokolni.