Lépj be a Tudás kapuján!

Amit spirituális fejlődésedért, és a céljaid megvalósításáért tehetsz

Biztosan érezted már Te is úgy, hogy megakadtál életedben szinte minden ponton. Az is lehet, hogy úgy érzed nem ért meg senki vagy nem tudsz kivel beszélni a spiritualitásról, lelki dolgaidról.
Valószínűleg hallottál már a Boszorkányokról, Mágusokról..Te is szeretnéd megtudni, hogy vajon milyen titokzatos erők lehetnek a valódi boszorkányok vagy mágusok által használt eszközök mögött? (Nem az, amit a TV-ben látsz..) Szeretnéd megtanulni ennek az erőnek a használatát és a saját vagy szeretteid előnyére fordítani a hatását? Olyan tudást szeretnél kapni, aminek segítségével azt is elérheted, amit eddig lehetetlennek tartottál? Eddig úgy gondoltad, hogy csak akkor működnek a technikák, ha különböző beavatási rítusokon veszel részt?

Nem is gondolnád milyen sok embert foglalkoztatnak ezek a kérdések, de milyen kevesen tudják valójában, hogy mi is az Igazság, hogyan is működik az Univerzum és benne az Ember. Ha bármelyik is megfordult már a fejedben, jó úton haladsz! Légy bátor belevágni egy teljesen vagy majdnem teljesen új (ősi) dologba, hiszen csak akkor tudsz fejlődni, ha leveted szokásaid, és mersz kimozdulni a komfortzónádból. A Mágia egy ősi tudás, tudomány, melytől semmi félnivalója az embereknek. Az összefüggések megértése sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, csak légy nyitott! A tanfolyamon megkaphatod felmerülő kérdéseidre a válaszokat.

“A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét.” (Szepes Mária)

Misztikumoktól mentes VALÓDI MÁGIA oktatás!

Sorsfordító Varázslatok

Szertartásmágia Alapszintű Tanfolyam