Lépj be a Tudás kapuján!

Kinyílt számodra egy óriási lehetőség sorsod irányítására

Mindig is érdekeltek a mágikus és/vagy boszorkány szertartások? Sok mindent olvastál róluk, de nem merted még kipróbálni őket? Kipróbáltad, de nem működött? Nem alaptalan a félelmed, mert egy szertartás előtt és közben is sok mindenre kell figyelni. Ezeket mi mind megtanítjuk neked. Az elmélet is nagyon fontos a mágia tanfolyam során, nem csak technikákat adunk át, hanem számunkra az a legfontosabb, hogy megértsd hogyan működik az egész és mitől lesz sikeres vagy akár sikertelen egy mágikus szertartás és, hogy megtaláld a valódi okát egy pl. folyamatosan ismétlődő problémának életedben.

Valószínűleg hallottál már a Boszorkányokról, Mágusokról..Te is szeretnéd megtudni, hogy vajon milyen titokzatos erők lehetnek a valódi boszorkányok vagy mágusok által használt eszközök mögött? (Nem az, amit a TV-ben látsz..) Szeretnéd megtanulni ennek az erőnek a használatát, hogy saját vagy akár szeretteid életét megszépítsd? Olyan tudást szeretnél kapni, aminek segítségével azt is elérheted, amit eddig lehetetlennek tartottál? Eddig úgy gondoltad, hogy csak akkor működnek a technikák, ha különböző beavatási rítusokon veszel részt?

Ha bármelyik is megfordult már a fejedben, jó úton haladsz! Légy bátor belevágni egy teljesen vagy majdnem teljesen új (ősi) dologba, hiszen csak akkor tudsz fejlődni, ha leveted szokásaid, és mersz kimozdulni a komfortzónádból. A Mágia egy ősi tudás, tudomány, melytől semmi félnivalója az embereknek. Az összefüggések megértése sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, csak légy nyitott!

“A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét.” (Szepes Mária)

Misztikumoktól mentes VALÓDI MÁGIA oktatás!

A Teremtés Tudománya

Mágia és Boszorkány Szertartások